Erkende Ambassadeurs

De coaches die je op deze site vindt onder de button ‘Erkende Ambassadeurs’ hebben niet alleen toegang tot de goed onderbouwde digitale werkomgeving (met het daarbij behorende Werkboek) van de Pony Doe-uurtjes Toolbox, maar hebben bovendien 2 intensieve Trainingsdagen bij ons op locatie gevolgd. Daarnaast beschikken ze over geschikte coachmaterialen en kennis m.b.t. het veilig en verantwoord inzetten van paarden, met scherp oog voor dierwelzijn.

Wil je een afspraak plannen bij een van deze ervaren coaches, of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via de contactgegevens van de betreffende coach.

Sharon van der Zwaag | Roswinkel (Drenthe)

Ik ben Sharon van der Zwaag, ik ben bijna 20 jaar werkzaam geweest als hoofdagent bij de politie. In het politievak sta je vooraan op momenten waar anderen weglopen. Als mensen zijn we het vaak verleerd om te luisteren naar ons lijf en ons gevoel, zo ik ook. Ik vielt uit met PTSS en heb heel hard geknokt om weer goed te kunnen functioneren. In mijn herstel merkte ik dat er vooral gekeken werd naar de beperking en de onmogelijkheden. Er is zoveel meer mogelijk wanneer we kijken naar de mogelijkheden en leren leven met onze kwetsbaarheden. Ieder mens heeft zijn kwetsbaarheden, zowel jong als oud.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd om mijn ervaringen op een professionele manier in te zetten en met paarden en mensen te werken. Kinderen krijgen op school geen lessen in sociale vaardigheden en het omgaan met gevoelens, terwijl dit het belangrijkste is wat je je hele leven meedraagt. Op een speelse manier leer ik kinderen te luisteren naar hun gevoel en leer ik ze dat er altijd mogelijkheden zijn. De technieken die ik heb meegekregen vanuit het politievak heb ik aangepast aan de verschillende leeftijdscategorieën waardoor er op een speelse en leuke manier gewerkt kan worden aan weerbaarheid.

Sharon van der Zwaag
Pebble Coaching
Stad 18 | 7895 AA Roswinkel
www.pebblecoaching.nl
info@pebblecoaching.nl
06-15472727 of 0591-353039

 

Anna Sophia van Hooijdonk | Terheijden (Noord-Brabant)

Mijn naam is AnnaSofia van Hooijdonk en ben naast gespecialiseerd verpleegkundige ook Lifeteacher en spiegeltrainer. Ik ben auteur en co-auteur van diverse boeken en heb jarenlang gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige binnen de palliatieve zorg, pijn- en rouw begeleiding. Mijn persoonlijke – en werkervaringen binnen deze zorg hebben veel op mijn levenspad gebracht.

Sinds 2001 ben ik feitelijk met paarden aan de slag gegaan, eerst in mijn persoonlijke leven n.a.v. een eigen rouwproces en al gauw hebben paarden mij bijzonder wijze lessen gegeven. Sinds 2004 heb ik, naast mijn werk binnen de zorg, een praktijk waar ik mensen help met het bewustwordingsproces rond hun gezondheidsbeleving en bij intensieve levensveranderingen, zoals bijvoorbeeld bij ziekte, verlies, trauma, pijn, sterven en rouw. Ik inspireer mensen door het delen van levenswijsheid. Ik doe dit o.a. met systemisch werk en waar mogelijk met de inzet van dieren. Ik heb de opleidingen paardencoaching, kindercoaching met paarden en systemisch werken met paarden afgerond en heb daarnaast ook soortgelijke opleidingen gevolgd waar met de inzet van honden wordt gewerkt.

Bij ons als mens is de samenwerking tussen hoofd, hart en ziel ons natuurlijke navigatiesysteem, feitelijk hebben wij een levensechte TomTom, met het dagelijks leven als leerschool, die ons de weg van ons levensdoel kan wijzen. Echter allerlei gebeurtenissen in ons leven verstoren onze routeplanner, beïnvloeden ons energiesysteem en laten ons soms echt verdwalen.

Ons energiesysteem biedt de nodige brandstof, onze levenskracht, voor onderweg welke te vinden is in intuïtie, wijsheid, liefdevolle aandacht, inspiratie en bewustzijn, maar soms lijkt dit onbereikbaar of zelfs uitgeput te zijn. Dieren kunnen ons feilloos helpen de feitelijke route te hervinden, de TomTom weer correct in te stellen en de juiste brandstof weer aan te boren, zodat hoofd, hart en ziel weer in harmonie zijn met elkaar. Vol enthousiasme en passie kan ik samen met de dieren mensen de weg op hun levenspad laten hervinden.

AnnaSofia van Hooijdonk
L.I.V.I.N.G.
Hoekbeemden 6, 4844 VL Terheijden
www.info-living.nl en www.livinglifeacademy.nl 
living.lifecoach@gmail.com
06-45522696

 

Ytje Hooisma | Warten (Friesland)

Binnenkort meer informatie!

Annika Reilink | Scheemda (Groningen)

Binnenkort meer informatie!